+355 (0) 42251837

Informacion i pergjithshem per Shqiperine

Pozicioni gjeografik Shqipëria shtrihet në Evropën jug-lindore, në perëndim të gadishullit Ballkanik, dhe ka një sipërfaqe prej 28.748 km2. Gjatësia e vijës kufitare të...
valbona

5 Parajsat e turizmit malor në Shqipëri që duhet patjetër t’i vizitoni

Vera është koha e pushimeve, dhe të gjithë ne jemi duke kërkuar mundësinë për të kaluar disa ditë pushime sa më të mira që është e mundur, dhe zgjidhjet nuk mungojnë...

6 destinacione që ju ofrojnë pushime të përballueshme familjare këtë verë

Zgjedhja e destinacionit të duhur për të udhëtuar gjatë sezoni të ngarkuar të verës është gjysma e punës sa i përket kënaqësisë që do të merrni nga ai udhëtim. Në botë...
pushimet-ekzotike-kthehen-ne-mode-per-shqiptaret

Pushimet ekzotike kthehen në modë për shqiptarët

Parajsat ekzotike, të tilla si Maldive, Santo-Domingo, Tailanda, Bali në Indonezi janë destinacionet ideale, për të cilat ia vlen të shpenzohet, të paktën një herë n...

5 arsyet përse duhet të udhëtoni shpesh!

Orari i ngjeshur, mungesa e parave, apo frika nga e panjohura janë disa nga arsyet që nuk ju lejojnë të bëni një udhëtim, edhe pse një gjë e tillë do të ishte pozitive,...

Të udhëtosh në Itali

Më shumë se 46 milion turistë vizitojnë cdo vit gadishullin në forme cizme. Turistët vijnë nga e gjithë bota dhe shumë prej tyre rikthehen herë pas here për atë magji që...
12